Hackers slaan toe bij AB Texel: ‘geen impact op dienstverlening’

Wegvervoerder AB Texel is slachtoffer geworden van een cyberaanval met gijzelsoftware. De aanval heeft ‘geen impact op de dienstverlening en de operatie draait door’, meldt het bedrijf. Het gaat om een aanval van de hackersgroep Cactus, die eerder dit jaar ook bij de Franse multinational Schneider Electric inbrak. De groep gebruikt daarvoor ransomware, dat is […]

Reacties

Grasbaal
Ook Loonbedrijf van Diepen uit Opmeer was slachtoffer van gijzelsoftware. Laat het een waarschuwing zijn voor een ieder:
valtraaa
We worden alleen maar kwetsbaarder als je ziet hoeveel er al dat willen hebben van je en dit ook gewoon vrij delen. Wordt er niet beter op.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0

TREFWOORDEN