Keurmerk Transport & Logistiek voor Jos Dusseldorp Transport

Controller Arno Hummelink van Jos Dusseldorp Transportbedrijf uit Lichtenvoorde heeft het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen uit handen van relatiebeheerder José Jakobs van TLN.

Jos Dusseldorp Transportbedrijf is aan het keurmerktraject begonnen om meer inzicht te krijgen in alle processen. Door deze intern te analyseren en te standaardiseren wordt iedereen in het bedrijf gedwongen om mee te kijken naar en te denken over het meest optimale proces.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
1