Foto van: arjan-dijkers

Alders Int. Transport

Overpelt (Belgie)

Foto's
6
Video's
0
Topics
0

Over Alders Int. Transport

Opgericht in 1930 is Alders Transport & Logistics uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Belgische transport- en logistieke sector, met een sterke specialisatie in logistieke oplossingen voor de staal-, non-ferro-, bouwmaterialen-, automotive, dranken- en papiersector.

"Leverbetrouwbaarheid, administratieve kwaliteit, efficiëntie door IT-integratie en kennis en vakkundigheid van onze chauffeurs inzake stuwing van de lading zijn de geheimen van het succesrecept waar onze klanten nood aan hebben."
H. Alders

Om deze hoogwaardige dienstverlening te kunnen realiseren beschikt Alders Transport over een eigen wagenpark van 100 trekkende eenheden en 150 opleggers.
Een sterk partnernetwerk laat Alders Transport toe een Europese dienstverlening aan te bieden.

Begonnen als een specialist in volle wagenladingen, biedt Alders Transport nu ook andere diensten aan zoals deelladingen en groupage, internationaal ADR en afvalstoffentransport, silovervoer, gecombineerd vervoer, opslag en overslag, bevrachtingen (freight forwarding) en expeditie.

Alders Trucks & Trailer Services

De groep Alders heeft tevens geïnvesteerd in een professioneel uitgeruste werkplaats voor trucks en trailers en een truckwash-installatie.
Deze zijn toegankelijk voor derden en hier kan een volledige onderhouds- en herstelservice geleverd worden.

Dit bedrijf is 6 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van Alders Int. Transport

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven