Drie op een rij: ook Van der Veer naar VSDV

Of VSDV Container Transport er nog een kwartet van maakt is me niet bekend, maar ze spelen nu drie op een rij: na Sandstra en Benny Nauta heeft het Noord-Hollandse bedrijf per 1 januari jongstleden Van der Veer uit Warns overgenomen. Daarmee zijn in een jaar tijd drie grote Friese afzetbakken-transporteurs overgenomen door deze firma. JDV, HG en Van der Wal zullen zich nu wel eens goed achter de oren krabben gok ik zomaar… Van der Veer is in Warns begonnen als mesthandel, maar naast het eigen transport werken ze ook veel voor derden. Drie oktober 2016 nam Van der

0 reacties


Wassenaar Berlikum overgenomen door AB

AB blijft onverminderd op het overnamepad. Dit keer was de transporttak van Wassenaar uit Berlikum aan de beurt. Koos Wassenaar is nog op zoek naar een koper voor de mesthandel. Meer informatie volgt ongetwijfeld later.

2 reacties


Verse Volvo voor Van der Veer

Van der Veer uit Warns krijgt door M.S. de Vries uit Bitgum weer een prachtige Volvo FH 4th gen met door Rondaan opgebouwde VDL haakarm. Momenteel legt Rondaan nog de laatste hand aan een lichtgewicht RAF containeraanhangwagen die aan deze truck gekoppeld gaat worden.

0 reacties

Van der Veer Mesthandel BV

Warns

Foto's
140
Video's
0
Topics
3

Over Van der Veer Mesthandel BV

Een bedrijf uit Warns (Nederland).

Dit bedrijf is 140 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Profiel op Boeren.nu

Van der Veer Mesthandel BV is ook gespot door de leden van TractorFan / Boeren.nu.

Elders op het internet

De officiële website van Van der Veer Mesthandel BV

Beheerder van dit profiel

« Alle bedrijven