DAF XG480 FAN met Hiab haakarm voor JDV

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van deze complete DAF XG480 FAN aan JDV Transport, in de kleuren van de Friese afvalverwerker Omrin. De truck is voorzien van een Hiab Multilift Haakarmsysteem welke is opgebouwd door Hiab Groningen. Foto’s hier onder via BSF. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties


The Green Crow is een feestelijke Volvo

Mei 2023 bestond transportbedrijf JDV 25 jaar. Dat moest natuurlijk gevierd worden! Niet alleen met een mooi feest, maar ook met deze Volvo VNL, “The Green Crow”. Deze is gebouwd in de USA en vervolgens via Duitsland, Polen en Van Rees in Fryslân terecht gekomen. Reitsma Reclame is verantwoordelijk voor het prachtige uiterlijk.

0 reacties


Scania S450 voor Terpstra Tzummarum



Originele beschrijving

Vanochtend heeft Rinsma uit Berlikum deze prachtige Scania S450 afgeleverd aan Jacob Terpstra uit Tzummarum. Chauffeur Sjoerd zal met deze truck voor JDV gaan charteren. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties


Scania R450 voor JDV

Sinds een maand of twee heeft JDV Transport uit Sint Annaparochie deze Scania R450 in dienst. Vanaf deze plaats veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties


Verse Volvo FH16 voor JDV

JDV Transport uit Sint Annaparochie heeft een nieuwe Volvo FH16 550 8?2 triple met HTS kabel-afzetsysteem in gebruik genomen, die ook geschikt is voor gebruik als lzv. De Volvo is afgeleverd door M.S. de Vries uit Beetgum.

0 reacties


JDV Transport kiest voor Volvo FM Light Concept met Work Remote

JDV Transport is gespecialiseerd in het transport van losgestort schroot en hoogwaardige metalen. Ook in deze sector ligt de focus op laadvermogen, brandstofverbruik, aslasten en ergonomie. Stuk voor stuk argumenten die er toe leidden dat JDV een Volvo FM 450 Globetrotter XL Light Concept in gebruik nam. Het voertuig is voorzien van een Work Remote: een draadloze afstandsbediening waarmee het laden kan worden vereenvoudigd. De truck werd geleverd door Volvo Trucks-dealer M.S. de Vries en Zonen B.V..

0 reacties

Internat. Transportbedr. J.J. De Vries B.V. (JDV)

Sint Annaparochie

Foto's
275
Video's
0
Topics
6

Over Internat. Transportbedr. J.J. De Vries B.V. (JDV)

Een bedrijf uit Sint Annaparochie (Nederland).

Dit bedrijf is 275 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven