Saab 9-3 (personenwagen), foto van Alex Miedema

Saab 9-3 (personenwagen)

140.178 foto's van @Alex Miedema

Alex Miedema
Alex Miedema (Koarnjum) × op de foto met een Saab 9-3 (personenwagen), opgebouwd voor personenvervoer.

Helaas niet meer APK waardig.

Reacties

Lucas Ensing
@Alex Miedema Zonde, niet met wat creativiteit op te lossen?
Alex Miedema
@Lucas Ensing Jawel, maar meer dan 2000 investeren in een auto die 1000 waard is, is niet slim, als er ook een vrijwel identieke auto voor 1000 bij de dealer staat.
Lucas Ensing
@Alex Miedema Oke, zijn het nog geen youngtimers of zijn er nog teveel van. Dacht dat ze wel meer waard zouden zijn.
Alex Miedema
@Lucas Ensing veel mensen zijn bang om een merk te kopen wat niet meer bestaat. En Saab specialisten zijn dun gezaaid. Niet iedere garage kan hem uitlezen bijvoorbeeld, zelfs de wegenwacht lukt het niet. Dat haat de prijs flink omlaag, hoe fijn ze ook zijn.
+1
Lucas Ensing
@Alex Miedema Wel jammer dat ze verdwijnen vind het mooie wagens vooral de 9000 CD sedan. Hier vlakbij in Ter-Apel hebben we Anton Potze nog als Saab specialist met nog een aardige voorraad. Leuk om af en toe eens te kijken.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
GESPOT OP DEZE FOTO