Truck gezocht in omgeving Eindhoven voor korte fotoshoot

Sinds het begin van deze maand ben ik samen met een vriend van mij, Tomas, bezig met Movember.
Tijdens Movember (samentrekking van MOustache-noVEMBER) laten wij onze snor staan om aandacht te vragen voor o.a. prostaat- en balkanker bij mannen.
Op deze manier hopen wij deze nare vorm van kanker en in het bijzonder de controles hierop bespreekbaar te maken. Meer informatie over dit iniatief kan via deze link gevonden worden: nl.movember.com/.

Nu hebben wij een specifiek soort snor laten staan, een snor die aan beide kanten een bocht richting de kin maakt, een zogenaamde truckers-moustache (zie ook de bijgevoegde foto). Vorig jaar hebben wij deze snor ook laten staan en zijn vervolgens met een truck op de foto gegaan. Dit jaar willen we dit graag beter doen.

Daarom ben ik op zoek naar iemand in de omgeving Eindhoven met een vrachtwagen die het leuk vind om deze te laten gebruiken voor een korte fotoshoot. Het plan is om dit weekend wat fotos te maken, we hebben inmiddels al een fotograaf gevonden, van onszelf terwijl Movember nog niet voorbij is met een truck. Dit zal al met al maximaal 15 minuten duren.

Mocht er iemand zijn die dit wel ziet zitten in de buurt van Eindhoven stuur dan een bericht!

Groetjes Sander

Reacties

Katy Kleyn
Zit je op facebook? Dan kun je mevrouw De Rooy een pb sturen:
walker1
De Daf fabriek in Eindhoven?
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0