De beste MAN werkplaatsen ter wereld: plaats 2 en 10 voor ROSIERVANDENBOSCH

MAN Truck & Bus heeft wereldwijd zo’n 1.500 servicepartners. Om te bepalen welke het best scoren op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid, organiseert MAN elk jaar de Service Quality-competitie. MAN-dealer ROSIERVANDENBOSCH viel daarbij dubbel in de prijzen. De vestiging in Schelluinen behaalde een tweede plaats en de vestiging in Tiel de tiende.

Bij de Service Quality Awards draait het om perfect uitgevoerde reparaties van trucks en bussen en, in het verlengde daarvan, om een zo hoog mogelijk niveau van klanttevredenheid.

De voorrondes
Het traject naar een Service Quality Award is lang. MAN-dealers van over de hele wereld nemen om te beginnen deel aan drie voorrondes met onder meer kennisvragen over onderdelen, garantie en werkplaatsprocessen. De klantvriendelijkheid en deskundigheid aan de telefoon wordt beoordeeld door ‘Mystery Callers’. Na de voorrondes blijven er 25 finalisten van over de hele wereld over.

De finale
De twee ROSIERVANDENBOSCH-vestigingen waren dit jaar de enige Nederlandse vertegenwoordigers in de internationale finale, die plaatsvond in München. Daarin moesten de technici aan de slag met onder meer het stellen van diagnoses en het uitvoeren van reparaties. Voor ROSIERVANDENBOSCH resulteerde dit in een tweede plaats voor het team van Schelluinen en een tiende plaats voor het team uit Tiel. Voor klanten van ROSIERVANDENBOSCH is dit een duidelijk signaal: de dienstverlening van de firma is van (internationale) topklasse en dat maakt ROSIERVANDENBOSCH tot een perfecte en ontzorgende transport-partner.

Indrukwekkende reeks
De onderscheidingen voor ROSIERVANDENBOSCH staan niet op zichzelf. Ook in 2015 en 2017 waren de vestigingen in Schelluinen en Tiel de enige Nederlandse vertegenwoordigers in de internationale finale. In 2011 en 2104 drong de vestiging in Utrecht door tot de finale. Daarmee onderstreept ROSIERVANDENBOSCH nog eens dat álle locaties op hoog niveau acteren.

ROSIERVANDENBOSCH heeft dealerbedrijven in Schelluinen, Tiel en Utrecht en biedt daarmee one-stop-shop service voor transportbedrijven. Transportondernemers kunnen bij ROSIERVANDENBOSCH terecht voor verkoop en service van MAN Trucks en Bussen en voor verhuur, trailerservice en schadeherstel – het bedrijf beschikt ook over een eigen spuiterij.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0