Mercedes-Benz Actros voor Rijschool Hielkema uit Heerenveen

Rijschool Hielkema heeft een prachtige Mercedes-Benz Actros 1836 L in ontvangst genomen. De keus viel wederom op Mercedes-Benz, onder andere door de prima samenwerking met Wensink, en dan met name de werkplaats in Heerenveen die letterlijk bij Hielkema om de hoek is. Een ander argumant om voor de Actros te gaan is het innovatieve karakter, het was ??n van de eerste leveranciers met zeer schone Euro 6 techniek, die inmiddels bewezen zuinig en betrouwbaar is.

Reacties

Alex Miedema
Op de foto overhandigt Roberto Benschop van Wensink de prachtige Actros aan Koos Hielkema.
Gerron
Eigenlijk zou een hybride een perfect lesvoertuig zijn.
Alex Miedema
@Gerron die worden in de praktijk nog niet zo veel ingezet, lijkt me dat een lesvoertuig zo veel mogelijk aan moet sluiten op de praktijksituatie?
Gerron
Je kan zoiets toch wel maken dat het rijdt als een normale automaat? Het nadeel van een hybride is het hogere gewicht maar dat maakt bij een lesvoertuig niet uit want daar rijden ze met betonblokken als lading.
Gerron
Als je trouwens les hebt op een schakelbak dan mag je als je slaagt gewoon met een automaat rijden hoor.
Alex Miedema
Andersom ook tegenwoordig, bij trucks in ieder geval.
Gerron
Is dat trouwens nog zo bij B rijbewijs dat je een speciaal rijbewijs hebt als je niet kan schakelen en daarom alleen met automaat mocht rijden?
Alex Miedema
Voor zover ik weet wel ja, een oud-collega van me heeft (of had?) dat.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0


TREFWOORDEN