Eerste editie TransLogista Venray 2016 met kwalitatieve kennisprogrammering

Het volledige kennisprogramma voor de eerste editie van TransLogista in Evenementenhal Venray op 13, 14 en 15 december 2016 is bekend. Tijdens dit nationale platform met focus op de regio Venlo-Venray zijn, naast een gevarieerde beursvloer, inhoudelijke sessies bij te wonen. Onder meer Bart Banning van ABN AMRO, Maurits Groen van Energetika en diverse sprekers namens VeLa belichten actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de branche.

Het gevarieerde programma bestaat uit tal van presentaties en lezingen. Ingrid Vermeer (industriebank LIOF, namens SMART LCV) komt aan het woord over het versterken van de Europese Logistieke Topregio Noord-Limburg. De regio Venlo-Venray is al meerdere jaren uitgeroepen tot logistieke hotspot van Nederland en sinds 2015 ook Europa’s meest gewilde vestigingslocatie voor warehousing en distributie. Vermeer geeft aan wat de kracht is van de logistieke sector in Noord-Limburg en op welke wijze het logistieke netwerk SMART LCV een bijdrage levert aan het versterken van de topregio.

Logistiek huis

Maurits Groen geeft namens Energetika een inhoudelijke sessie ‘The fastes climate change solution (and the most profitable one)’ en Bart Banning van ABN Amro verzorgt een kennissessie over de belangrijke keuzes die logistieke bedrijven moeten maken. Het delen van kennis en data zetten de deur open naar logistieke innovatie. Op weg naar een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Kortom: hoe krijgen belangstellenden hun logistieke huis op orde.

Het kennisprogramma bestaat verder uit lezingen over de digitale vrachtbrief (TransFollow) & emballage, lucht in verpakkingen (grote ergernis en nadelig CO2-effect) en WMS selecteren en in gebruik nemen (ervaringen en aanbevelingen) door diverse sprekers. Op de slotdag verzorgt TLN een sessie over het truckkartel en ‘wat is kartelvorming’.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
18