Alex Miedema


Foto's
99725
Video's
99
Topics
57
Reacties
9.359
Stemmen
11.152
Volgers
53
Prestaties
Top 30
Aantal foto's
Top 30
Aantal punten bij foto's
Top 30
Aantal foto toppertjes
Top 30
Aantal topics
Top 30
Aantal punten bij topics
Top 30
Aantal aangemaakte agendapunten
Top 30
Aantal reacties
Top 30
Aantal stemmen op topics

Over mij

Woonplaats: Koarnjum
Leeftijd: 35jr
Laatst online: 9u geleden

Compleet idioot van alles met wielen of rupsbanden, bedrijfswagens in het bijzonder. Freelance bedrijfswagenjournalist, met als specialisatie trucksport (Dakar, truckrace). Mede-initiatiefnemer van truckfan.nl.

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering

Advertentie


21 Mar 2019

Sssssst! De Mercedes-Benz eVito komt er aan.Originele beschrijving

Gisteren en eergisteren beleefde de Mercedes-Benz eVito haar Nederlandse primeur op de Bedrijvencontactdagen in het WTC te Leeuwarden. Met dank aan Bouke Sieperda van Wensink Leeuwarden konden wij deze bestelwagen vandaag ook ervaren. Het blijft een vreemde gewaarwording om en auto te starten, en niet te horen of de motor aan is. Maar onderweg is dat juist fijn. Daarom hebben we ook een filmpje gemaakt dit keer. Behalve windgeruis (dat houd je altijd op de Friese klei) hoor je niet zo veel. Als je de voet van het gas haalt remt hij direct af. Optrekken gaat rap. Niet Tesla-rap, dan

0 reacties


MAN werkt aan toekomst met innoverende startups

MAN Truck & Bus transformeert zich van bouwer van bedrijfsvoertuigen naar aanbieder van intelligent en duurzaam transport. Door nauw samen te werken met innoverende startups maakt MAN zich op voor de toekomst.

MAN Truck & Bus slaat een nieuwe weg in door innovatieve concepten te zoeken en ondersteunen. Tijdens de EIC Corporate Day op 19 maart jl. in het MAN Forum in München hebben 18 startups hun ideeën op het gebied van elektromobiliteit, connected transport en intelligente logistiek gepitcht. MAN zocht zowel naar innovaties om in bestaande producten, services en processen te integreren, als naar ideeën om door te ontwikkelen in nieuwe businessmodellen.

“Succesvolle samenwerking met startups”
Christoph Herr, Senior Vice President Strategy & Product Management van MAN Truck & Bus, is ervan overtuigd dat een nauwe samenwerking met startups grote mogelijkheden biedt. “Flexibele en creatieve startups kunnen grote invloed hebben op de innovatiekracht van grote bedrijven als MAN. Dit zien we bijvoorbeeld al in ons CitE-project, en met succes. Uitbreiding van de samenwerking met innoverende startups is daarom een logische stap.”

Van transmissie tot analyse van motorgeluiden
Op het startup pitch-event liet bijvoorbeeld Mazaro uit België een baanbrekende transmissie voor elektrisch aangedreven trucks zien, toonde Insplorion uit Zweden een innovatief managementsysteem voor batterijen, en presenteerde het Nederlandse bedrijf OneWatt een systeem dat motorgeluiden analyseert en problemen opspoort voordat er schade ontstaat.

Ondersteuning van innovators en ondernemers
De EIC Corporate Day is een initiatief van de Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises (EASME). Dit instituut werd opgericht door de Europese Commissie, met als doel innovators, ondernemers, kleine bedrijven en wetenschappers te ondersteunen bij het realiseren van hun ideeën op het gebied van SME support & innovation, milieu, klimaatbescherming en energie.

0 reacties

20 Mar 2019

DAF Trucks eert zijn beste toeleveranciers van 2018

DAF Trucks heeft zijn best presterende leveranciers van 2018 geëerd. Tijdens een evenement bij DAF in Eindhoven ontving Berco Truck Components uit Schijndel de titel 'Master' in het Supplier Performance Management Program. Dit vanwege de uitstekende prestaties van Berco op het gebied van productontwikkeling, kwaliteit en logistiek en het ondersteunen van de doelstellingen van DAF. De bijhorende award werd uitgereikt door Jos Smetsers, Executive Director van PACCAR Purchasing Europe en lid van de Raad van Bestuur van DAF Trucks.

DAF erkent zijn best presterende leveranciers in zijn Supplier Performance Management (SPM) programma, dat in 2018 is gestart. Leveranciers kunnen de SPM-status van Achiever, Leader en Master verdienen door excellent te presteren.

Het SPM-programma evalueert de prestaties van leverancier op het gebied van productontwikkeling, kwaliteit en logistiek en het ondersteunen van de doelstellingen van DAF. In dit programma werken leveranciers en PACCAR in teams samen om prestatieverbeteringen te signaleren enerzijds en productinnovaties te ontwikkelen anderzijds.

Berco Truck Components BV werd uitgeroepen tot Master. Berco ontwikkelt en assembleert voor DAF interieuronderdelen zoals bedden, night locks en bekerhouders. Harold Ceelen, directeur Berco: "De samenwerking is er een van partnerschap en win-win. Die professionele en prettige aanpak heeft ons al veel gebracht. Zo leveren wij tegenwoordig ook aan DAF Brazilië en heeft DAF voor ons de deur geopend naar Peterbilt, het zustermerk van DAF in Amerika."

ZF Friedrichshafen AG, Alro Group, Contitech Fluid Serbia, Nedschroef, Theuws Groep en Voss Automotive GmbH werden bekroond tot 2018 SPM Leaders.

De SPM Achievers van 2018 zijn DAF-leveranciers Goodyear, KS Kolbenschmidt, Fiberpachs SA, Voestalpine Sadef NV, Doesburg Components, Eaton Automotive Systems, Leoni, Grammer, Pierburg, Borgers Sud, ThyssenKrupp Forged Technologies, Wabco Vertriebs en Continental Automotive.

0 reacties

19 Mar 2019

18 Mar 2019

De truckfan toppers van week 11 2019Originele beschrijving

Hij is er weer, het wekelijkse overzicht van de mooiste, leukste en bijzonderste foto’s die de afgelopen periode op truckfan.nl geplaatst zijn: de truckfan toppers! Meer over een foto/voertuig weten? Een muisklik op de foto naar keus is genoeg om verder te gaan. Ook handig als je één foto wilt delen op facebook bijvoorbeeld. DAF A1600.Scania S730.Mercedes-Benz Sprinter.DAF CF Euro 6.Citroën 2cv.Opel Grandland X.Scania L141.Scania R-serie.Scania R450.Volvo FL6.Scania 110.Scania R560.Scania P-serie.DAF CF Euro 6.Suzuki SJ413.Mercedes-Benz G-klasse.Jeep CJ5.Dodge onbekend/overig.Volvo FH 4th gen.Peterbilt 378.Volvo FH 2nd gen.DAF XF Euro 6.Volvo FH 3rd gen.Iveco Stralis.DAF CF85.Scania R440.mack MH (Ultraliner).DAF 85CF.Volvo FH 4th gen.GINAF

0 reacties

17 Mar 2019

Nieuwe DAF neus voor rallytruckOriginele beschrijving

Nieuwe DAF neus voor rallytruck

0 reacties


Prekeuring Morocco Desert Challenge 2019Originele beschrijving

Omdat de Morocco Desert Challenge inmiddels uit is gegroeid tot de op één na grootste offroadrally ter wereld, zijn er vanaf dit jaar een aantal regionale pre-keuringen. Gisteren, zaterdag 17 maart 2019, was die voor de Nederlandse en Vlaamse deelnemers, bij Versteijnen Trucks in Gilze. Robert Baarda en ikzelf waren er voor dakartrucks.nl aanwezig. Hoe de dag voor een team verloopt, heeft Smink mooi beschreven op hun facebookpagina. Natuurlijk hebben we met veel aanwezige mensen even kort gesproken. Dan hoor je altijd veel interessante dingen. Leukste nieuwtje kregen we van de MDC-organisator Gert Duson zelf te horen: MAZ is bevestigd

0 reacties

16 Mar 2019

Truckfan.nl bestaat 5 jaar!Originele beschrijving

Vandaag vijf jaar geleden begonnen Tinus Guichelaar en Alex Miedema met een nieuw online platform voor het delen van foto’s van trucks en aanverwante voertuigen. In bestaande websites en op digitale bulletin boards liep Alex steeds vaker tegen beperkingen aan. Met name het (gratis) uploaden en terugzoeken van foto’s bleek een steeds groter probleem te worden. Tinus op zijn beurt had met tractorfan.nl een succesvolle website met goede software en zocht uitbreiding in de bedrijfswagenwereld. De website truckfan.nl werd op 16 maart 2014 de ether in geslingerd. De eerste tien uploads zijn voor eeuwig in de digitale vergetelheid geraakt, maar

0 reacties

14 Mar 2019

Transport in a new dimension: Rotor blades for state-of-the-art wind turbinesOriginele beschrijving

Heavy haulage specialist Rostock-Trans has opted for trailers from the DOLL VARIO series to transport state-of-the-art rotor blades for new wind turbine models. Managing Director Laars Hennek reports on his experiences. Semi low-loaders versus trailers: when it comes to transporting rotor blades, both systems currently still come into play. Laars Hennek, Managing Director of Rostock-Trans GmbH, has however noticed a clear trend emerging: “Development never stops. Take the blades produced by the Nordex Group, for example – with the NR 74 models, we are already seeing lengths of 72.5 metres and dead weights of around 22 tons.” For the rotor

0 reacties


Volkswagen Commercial Vehicles: 75,000 vehicle deliveries since the beginning of the year

Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV) has delivered in the first two months of the year 75,000 vehicles worldwide. This was 8,900 vehicles more than in the same period last year (+13.4 per cent). The largest sales region was Western Europe. Here, with 50,600 vehicle deliveries, an increase of 19.8 per cent was achieved.

Europe
The strong delivery volume in Western Europe was primarily driven by the five core markets:
- Germany: 19,700 vehicles (+26.6 per cent)
- UK: 4,700 vehicles (+5.3 per cent)
- Spain: 3,100 vehicles (66.8 per cent)
- France: 2,600 vehicles (+6.2 per cent)
- Italy: 2,000 vehicles (+8.1 per cent)

With 7,700 vehicle deliveries (+38.8 per cent) between January and February, the markets in Eastern Europe also made a significant contribution to the brand’s rising sales volume.

North and South America
In Mexico (North American market) and the South American markets, 7,700 vehicles were delivered, 1,200 fewer than in the same period of the previous year (‑13.6 per cent).

Africa
At 4,100 vehicles, the delivery volume in Africa almost doubled compared with the two previous year’s months (+46.4 per cent).

Asia-Pacific
Deliveries in the Asia-Pacific region fell by 10.9 per cent to 3,000 vehicles.

Middle East
The collapsed market in Turkey again had a major impact on the brand’s sales. With 1,800 vehicle deliveries, the volume in the Middle East almost halved (-43.4 per cent).

Brand deliveries according to series (January – February 2019):
T series: 27,800 vehicles (+37.9 per cent)
Caddy: 25,000 vehicles (-5.4 per cent)
Amarok: 12,200 vehicles (-4.4 per cent)
Crafter 10,000 vehicles (+46.9 per cent)

February
In February, VWCV delivered 35,500 vehicles worldwide (+12.2 per cent). Of these, 23,800 vehicles were delivered to customers in Western Europe (+14.5 per cent) – over a third (9,700 vehicles) were delivered to the German domestic market.

About the Volkswagen Commercial Vehicles brand:
“We offer the best transport solutions for our customers worldwide.”
Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV) is an independent brand of the Volkswagen Group and is responsible globally for the development, construction and sales of light commercial vehicles, producing the Transporter, Caddy, Crafter and Amarok ranges. In consultation with its customers, Volkswagen Commercial Vehicles draws up appropriate vehicle concepts, telematics and logistics solutions for the sparing use of resources at the highest possible level of efficiency. In 2018, the brand sold around 499,700 light commercial vehicles, which were produced at its sites in Hannover (D), Poznań (PL), Września (PL) and Pacheco (ARG). VWCV employs over 24,000 people globally, of whom around 15,000 work at the Hannover site.

0 reacties


Nieuwe DAF 'XF' gespot door Willem van HeugtenOriginele beschrijving

Vandaag heeft Willem van Heugten deze truck gespot. Niet alleen de Nederlandse kentekenplaten zijn een goede weggever dat we hier te maken hebben met de opvolger van de XF, ook de sideskirts komen onmiskenbaar uit Eindhoven. Het lijkt er nu na ruim 30 jaar dan toch eindelijk op dat de Cabtec cabine wordt vervangen door een nieuw design. Op basis van deze ene foto valt daar natuurlijk nog niet veel over te zeggen (alhoewel menigeen in de reacties gaat vertellen waar hij hem op vind lijken natuurlijk), ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

0 reacties

13 Mar 2019

Passie voor Dakartrucks Deel 1: Pascal de BaarOriginele beschrijving

Op een late dinsdagmiddag zitten Alex Miedema en ik (Robert Baarda, red.) rustig te wachten in een opvallende directiekamer met groot donker houten bureau, grote vergadertafel en stoelen bekleed met koeienhuiden. Onze blik registreert wanden vol oorkondes, foto’s, trofeeën en (Dakar)relikwieën. In de aansluitende werkplaats horen we gesleutel en wordt moeizaam een crossmotor gestart. Even later verschijnt onze afspraak in zijn eigen kantoor en heet ons welkom. Niemand minder dan Pascal de Baar, ondernemer, techneut en bovendien Dakarheld, heeft wat tijd voor ons vrij gemaakt om te vertellen over Dakar. Als motorcrosser en trucker heeft De Baar een berg ervaring

0 reacties


DAF CF voor WDHOriginele beschrijving

De DAF CF: het summum voor de ondernemer en de droom van menig chauffeur! DAF dealer ESA hoopt dat WDH Transport & Distributie BV uit Oosterwolde dat ook gaat ondervinden met deze nieuwe DAF CF 450 FT Space Cab. WDH is onder meer gespecialiseerd in 24-uurs distributie binnen de Benelux. De fraaie CF is onder andere voorzien van een verstelbare dakspoiler, side-skirts, sky lights, standverwarming, MX Engine Break en wordt aangedreven door de krachtige en efficiënte MX-11 motor met 450 pk. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

0 reacties


Douane start ‘Are You Brexit Proof’-actie bij Nederlandse ferryhavens

Ondernemers die de komende weken per ferry goederen naar het VK brengen of sturen, hebben de kans aangesproken te worden door de ‘Are You Brexit Proof’-teams van de Nederlandse Douane. Tot en met 29 maart verstrekken zij zelfstandige ondernemers en chauffeurs informatie over hoe zij zich kunnen voorbereiden op Brexit, zodat zij ook daarná vlot de ferry op en af kunnen rijden.

Met de inzet van de ‘Are You Brexit Proof’-teams bij de ferryterminals roept de Douane ondernemers uit binnen- en buitenland op zich voor te bereiden op Brexit. Daarnaast informeren de teams ondernemers hoe zij er zelf voor zorgen ook ná Brexit vlot de ferry op en af te blijven rijden. Hiervoor wordt onder meer de ‘Are You Brexit Proof’-gids verstrekt waarin de benodigde voorbereidingen stap voor stap worden uitgelegd in tien talen. Ook zijn staan er bij de ferryhavens LED schermen met douane-informatie in tien talen. De ‘Are You Brexit Proof’-actie duurt tot en met 29 maart 2019.

De Douane zelf is, ook bij een no-deal, voorbereid op Brexit. “Voor ons betekent Brexit een toename van het aantal aangiften en het aantal bedrijven dat te maken krijgt met douaneformaliteiten. Ook het douanetoezicht, onder andere bij de ferryterminals, is nieuw”, zegt Nanette van Schelven, algemeen directeur van de Nederlandse Douane. “Daarom hebben we nu al meer dan 500 extra medewerkers aangenomen. Om logistieke vertragingen zoveel mogelijk te voorkomen, moet het bedrijfsleven zich ook goed en tijdig voorbereiden. Naar schatting krijgen 35.000 voornamelijk kleine en middelgrote bedrijven na Brexit voor het eerst met onze douaneprocedures te maken.”


Bezoek ministers Blok en Kaag aan ferryterminal DFDS

Vandaag brachten minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) en minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) een bezoek aan de ferryterminal van DFDS in Vlaardingen. Tijdens het bezoek aan de belangrijke hub voor handel met het VK, gingen zij in gesprek met het ‘Are You Brexit Proof’-team van Douane, kregen zij uitleg over het zogenoemde Portbasesysteem voor Nederlandse havens en bekeken zij de ferries.


Ondernemers vinden meer informatie over Douanevoorbereidingen met betrekking tot Brexit op douane.nl/brexit.

0 reacties


Apk-keuring in het buitenland wordt mogelijk

In Nederland gekentekende voertuigen, zoals vrachtwagens en trailers, mogen in de toekomst ook in het buitenland apk worden gekeurd. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) heeft hiervoor een wetswijziging in voorbereiding. RAI Vereniging, Technical Road Transport Association (TRTA), Transport en Logistiek Nederland (TLN) en TIP trailers zijn blij met de maatregel. Dankzij deze regeling hoeven voertuigen die soms jarenlang in het buitenland staan, niet meer op een neer naar Nederland voor de periodieke apk-keuring. Dit bespaart niet alleen veel onnodige kosten, maar vermindert onder meer ook de uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen.

Nederlandse gekentekende vrachtauto’s en trailers zijn soms langere tijd in het buitenland gestationeerd. Tot op heden moeten al deze voertuigen voor de periodieke apk-keuring iedere keer terug naar Nederland. Per jaar gaat het om circa 1.200 tot 1.600 voertuigen. RAI Vereniging, TRTA, TLN en TIP Trailerservices zijn met het ministerie van IenW en de Rijksdienst Wegverkeer (RDW) overeengekomen dat de wet op dit punt wordt aangepast en voertuigen in de toekomst ook in het buitenland apk mogen worden gekeurd.

Ondernemers blij
De nationale apk-keuring was Nederlandse ondernemers al jarenlang een doorn een het oog. TIP Trailer Services: “Het wetsvoorstel is een zeer belangrijke stap voorwaarts om de impact van transport op het milieu terug te dringen, files te verminderen en de effectiviteit en efficiency van transport te verbeteren.“

Aanpassing wetgeving
De wetswijziging volgt op een experiment dat Nederland met Spanje had, waarbij een aantal Spaanse keuringsstations Nederlandse voertuigen apk mocht keuren. Momenteel worden apk-keuringen in Europa nog niet wederzijds geaccepteerd. Nederland zal daarom met lidstaten onderling afspraken maken over de erkenning van apk-keuringen. De wetswijziging maakt deze afspraken mogelijk. Naar verwachting is de wetswijziging medio 2020 afgerond.

0 reacties

12 Mar 2019

Renault T440 met laag chassis voor DrowaOriginele beschrijving

Drowa vloerisolatie uit Dokkum heeft het wagenpark uitgebreid met een Renault Trucks T High bakwagen met een volume opbouw. De truck wordt ingezet voor het vervoer van isolatiemateriaal en kan als normale combinatie en als LZV worden ingezet. Daardoor kan de Renault T440 maar liefst 170 kubieke meter isolatiemateriaal vervoeren. Drowa isoleert kruipruimtes van woningen met gerecyclede polystyreen en draagt daarmee bij tot enorme besparingen op de stookkosten, en dus ook aan een lagere CO2-uitstoot. Het bedrijf heeft inmiddels vijf volume combinaties op de weg waarvan er twee als LZV kunnen worden ingezet. Opvallend is dat er maar liefst vier

0 reacties


All-new F-600 Super Duty leads updated Ford commercial vehicle lineupOriginele beschrijving

Ford is adding new engines, greater connectivity and smart new driver-assist technology across its commercial vehicle lineup – on everything from the vans that deliver our food to the plows that clear our streets to the utility trucks that restore our power after a storm. First up, America’s truck leader introduces the all-new F-600 Super Duty chassis cab, a medium-duty truck with the right size, power and technology to tackle the toughest jobs. F-600 delivers the capability of a Class 6 truck – including a maximum GVWR of 22,000 pounds – in a familiar Class 5 Super Duty package. With

0 reacties


São Paulo Fire Department is “International Firefighting Team of the Year 2018”

This year’s prestigious Conrad Dietrich Magirus Awards Ceremony for outstanding firefighting operations was held last Friday evening, March 1, 2019 in front of a packed Congress Centre in Ulm, Germany. Fire departments and distinguished guests from all over the world were invited to attend the 6th edition of the high profile event.

The Conrad Dietrich Magirus Award – also known as the “Oscar of the Firefighting Industry” – is divided into three categories: International Firefighting Team of the Year, National Firefighting Team of the Year and the Special Prize for Social Engagement. It is conferred by Magirus, the global firefighting brand of CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI).

This year the São Paulo Fire Department, Brazil was delighted to take home the prestigious award of “International Firefighting Team of the Year 2018” for its firefighting operation in a high-rise building. The top three international nominees also included the Prague Fire Department, for its mission at an historic hotel, as well as the Mexico City Fire Department, which was honored for its work after an earthquake. The title of “National Firefighting Team 2018” was won by the Volunteer Fire Department from Treuenbrietzen, Germany for its operation fighting a large forest fire, while the “Special Prize for Social Engagement” went to the Volunteer Fire Department from Waltershausen, Germany who received the award for its 100 km charity run.

The Conrad Dietrich Magirus Award recognizes outstanding efforts and courageous missions from fire departments around the world bringing them to the attention of the general public and demonstrating to a wider audience the daily importance of firefighters in our society.

Perfect teamwork is the distinguishing feature of the “International Firefighting Team of the Year 2018” who, on May 1, 2018 battled a fire which in seconds had engulfed a 25-storey high-rise building in the center of São Paulo. In a joint effort, and working for nearly 300 hours, the 170 strong team of the São Paulo Fire Department fought to control the fire and bring to safety those who were living in the building as it collapsed around them. With its submission, the São Paulo Fire Department prevailed against the best teams from all over world making them worthy winners of the coveted Conrad Dietrich Magirus Award. A visit to the best-known fire brigade in the world, the Fire Department of the City of New York (FDNY), awaits the winners.

The “Special Prize for Social Engagement” was won by the Volunteer Fire Department from Waltershausen, Germany for its 100 km fire department charity run. The prize also includes an individual firefighting training course at the Magirus Fire Fighter Academy in Ulm, Germany.

An expert jury comprising Paul Baxter, Commissioner Fire and Rescue New South Wales, Michel Bour, Secretary General of the International Association of Fire and Rescue Services “CTIF”, Danielle Cotton QFSM, London Fire Brigade Commissioner, Hermann Kollinger from the Upper Austrian Firefighter Association and Editor of „BRENNPUNKT“ magazine and Markus Görtler Security Manager Germany at Magirus Ulm chose the best international applications which were then published online for the public to vote for. The entry that received the most votes from the jury and the online voters, was declared the winner.

0 reacties

11 Mar 2019

Elektrische betonmixer opleggers voor AVG BouwstoffenOriginele beschrijving

AVG Bouwstoffen is onderdeel van de AVG Groep. De bouwstoffendivisie houdt zich onder meer bezig met de levering van betonmortel en dat wordt voortaan op duurzame wijze vervoerd. Zo rijden er inmiddels twee elektrisch aangedreven betonmixer opleggers waarmee inhoud wordt gegeven aan duurzaam bouwtransport. AVG zet voor het vervoer van beton vijf truckmixers en elf betonmixer- opleggers in. Tijn Koppelman is Divisieleider Bouwstoffen bij AVG en hij vertelt: ,,De opleggers hebben het grote voordeel dat de trekkers daardoor flexibel inzetbaar zijn. Soms is het druk in het kipperwerk, en dan kunnen de trekkers daarvoor ingezet worden, of juist andersom. Daar

0 reacties


De truckfan toppers van week 10 2019Originele beschrijving

Hij is er weer, het wekelijkse overzicht van de mooiste, leukste en bijzonderste foto’s die de afgelopen periode op truckfan.nl geplaatst zijn: de truckfan toppers! Meer over een foto/voertuig weten? Een muisklik op de foto naar keus is genoeg om verder te gaan. Ook handig als je één foto wilt delen op facebook bijvoorbeeld. Magirus Deutz Eckhauber 2nd gen.DAF XF105.Unimog.Volvo NL12.Scania T164.Renault Premium 1st gen.Mercedes-Benz Actros MP4.Scania 164.Scania P360.Iveco Eurocargo.GINAF Euro 6.Scania R450.Scania R560.GINAF X4241-S.Mercedes-Benz Atego MP2.GINAF X4241-S.GINAF X6 5350-CTSE.DAF XF Euro 6.Volvo FH 4th gen.Scania S500.Scania S650.DAF XF105.Scania 143.Leyland Octopus.DAF 2800.Volvo N7.GMC onbekend/overig.Scania R500.Iveco Stralis.Scania R420.DAF XF.Spierings SK1265-AT6.DAF XF.DAF

0 reacties

09 Mar 2019