DEME Environmental (De Vries & van de Wiel)

Amsterdam

Foto's
1
Video's
0
Topics
0

Over DEME Environmental (De Vries & van de Wiel)

Misschien ken je ons nog als De Vries & van de Wiel. Misschien heb je ons leren kennen als DEME Environmental. Maar hoe je ons ook noemt, we zijn al zo´n 75 jaar expert in bagger- en milieutechniek. Met onze kennis, kunde en zero-emissie ambitie versterken we dijken, onderhouden we vaarwegen en winnen we zand door heel Nederland. Ons gezellige hoofdkantoor vind je in Amsterdam-Noord.

We zijn op een missie. Als je – net als wij - land maakt voor de toekomst, denk je vooruit. Aan een Nederland waar het goed wonen is. Waar iedereen droge voeten houdt. En waar we iedere dag minder fossiele brandstoffen inzetten om ons werk te doen. Van zo´n toekomst hebben wij onze missie gemaakt.

Stap voor stap. Bij DEME Environmental gaan we voor duurzaam. Niet alleen in de projecten waaraan we werken en het materieel dat we daarvoor inzetten. Maar ook in de manier waarop we met elkaar gaan. Zo maken we samen iedere dag een beetje meer impact. En effenen we stap voor stap het pad naar zero-emissie.

Naar een duurzame toekomst. ´Werken aan Zip Zero´ noemen we onze manier om aan onze gedroomde toekomst vorm te geven. En aan de hand van vijf centrale thema´s structureel de milieu-impact van onze activiteiten te minimaliseren. Geleidelijk, verantwoord maar wel boordevol overtuiging. Doe je mee?

Dit bedrijf is 1 keer op de foto gezet door de leden van TruckFan

Elders op het internet

De officiële website van DEME Environmental (De Vries & van de Wiel)

Dit profiel beheren?

« Alle bedrijven