DAF CF85, foto van erikb

DAF CF85

11 foto's van @erikb

erikb
Foto van een DAF CF85, opgebouwd voor containertransport. Twee lege, ongereinigde gastanks, gewicht 8,5 ton per stuk

Reacties

Gerron
@erikb
Wat is de reden dat de voorste container hoger staat dan de achterste? Op een vlakke oplegger kun je toch ook 2 containers laden?
erikb
Deze trailer is een zogenaamd multichassis. Hiermee kan ik ook 40ft zeecontainers met een tunnel in de kop opzetten, om binnen de hoogte van 4 meter te blijven. Een 20ft container heeft geen tunnel en deze zetten we daardoor óp en niet in de nek. Hier hebben we voor de achterkant speciale pasblokken van 15 cm hoog.

Mocht het je nog niet duidelijk zijn kun je het aan iedere zeecontainerrijder vragen. 😉.
Gerron
@erikb
Bedankt voor de uitleg.
Na wat lezen over de historie van de zeecontainer kom ik er achter dat de reden dat een europallet (uitvinding van de Europese spoorwegen) niet 2 naast elkaar in een standaard zeecontainer past is dat de Amerikaanse spoorwegen ambtenaren hebben omgekocht...

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
3
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO