Krupp Widder, foto van Jim Pronk

Krupp Widder

Jim Pronk
Krupp Widder van Hoogenstraaten terug gevonden in 1993,
ik had de vrachtwagen weggezet op een terrein van een manege,ingepakt en wel, voor dat we aan de restauratie konden beginnen is de wagen door onbekende(n) van binnen totaal vernield, alles stuk geslagen, ik heb met tranen in mijn ogen afscheid van de wagen moeten nemen.

Reacties

Gerron
@Jim Pronk
Triest dat dat zo gegaan is. Ik moet trouwens zeggen dat paarden er ook wel wat van kunnen. Ik heb eens een landbouwtrekker met hekkelapparaat in een land met paarden laten staan omdat de dag om was. De volgende dag waren er diverse brandstofslangen en raamrubbers gesneuveld! Olieslangen ook beschadigd maar daar kon ik nog mee werken.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
PUNTEN
0
WEERGAVES
3
BATTLES