Valtra N143, foto van LKamphorst

Valtra N143

LKamphorst
Water pompen tegen de droogte

Reacties

LKamphorst
Actie foto’s
oanejorrit12
@LKamphorst Slang van Sidijk?
Baltus_steyr
@LKamphorst wordt het water wel mooi verdeeld, en houdt je geen kale droge plekken waar geen gras meer groeit? Of werkt het net zo mooi als een sproeikanon?
LKamphorst
@Baltus_steyr water word mooi verdeeld. Tot het einde aan toe. Dit is onze 2e versie van de slang. Nu beter gaten patroon/verloop er in. Ik denk dat het water op 80% van het land komt. Voordeel is dat je meer water er op brengt tegen weinig diesel kosten. +/- €10,- per ha Aan diesel.
LKamphorst
Ja klopt. Vorig jaar mee begonnen om de muizen mee te verzuipen. Maar dit werkt bij ons nu ook goed om het grasland vochtig te houden
oanejorrit12
@LKamphorst poah, mooi voor elkaar zo!
+1
fendt308-driver
Dat grijs staat ook niet verkeerd op zo'n valtra
Bakker S
Gaat mooi zo. 1500 kub per uur?
+1
LKamphorst
800 m3. Meeste sloten kunnen bij ons niet meer aan. @Bakker S

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
PUNTEN
10
WEERGAVES
14
BATTLES
MEER FOTO'S
LOCATIE