Iveco S-Way, foto van Truckfan Nieuwsposter

Iveco S-Way

6.041 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Eerste IVECO S-WAY voor Cor van der Spek Mesthandel en Transport VOF


Trouwe IVECO-rijder Cor van der Spek Mesthandel en Transport VOF heeft onlangs voor het eerst een S-WAY met 480 pk in gebruik genomen. De transporteur uit Poederoijen kan al jaren bouwen op de goede service van IVECO Schouten Almkerk, waardoor de aanschaf van een nieuwe 6x2 trekker met een gestuurde voorloopas een logisch vervolg was.


Extra informatie: Voor de vierde keer heeft Cor van der Spek gebruik gemaakt van de optie om een extra 260-liter brandstoftank in de achteroverbouw te laten plaatsen. Het ruimteprobleem aan het chassis van de voorloopas-trekker is opgelost door deze unieke af-fabriek oplossing van IVECO. Hierdoor kan de chauffeur met zijn 6x2 trekker circa 600 liter brandstof meenemen. Verder heeft Cor van der Spek bewust gekozen voor een meesturende en hefbare voorloopas met een draagvermogen van 7,5 ton, zodat de IVECO S-WAY geschikt is om dagelijks een terreingewicht aan te tikken van circa 50.000 kg. Cor van der Spek heeft zijn nieuwe trekker nu ook voor het eerst uitgerust met een luchtgeveerde vooras, zodat de chauffeur over alle comfort beschikt in zijn truck. Bovendien gaat hij met zijn S-WAY veilig de weg op, omdat alle trailers zijn voorzien van een camerasysteem. De chauffeur heeft hierdoor altijd meer dan voldoende zicht rondom het voertuig.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
PUNTEN
0
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO