Terberg FM1350, foto van Lucas Ensing

Terberg FM1350

+6
Lucas Ensing
Hier zie je Loonbedrijf W.H. van de Peppel (Dedemsvaart) × met een Terberg FM1350. Te mooi om niet te delen, foto van 2019.

Reacties

+2
newholland-
Dikke Terberg alleen jammer dat de top lampjes in de zonneklep verdwenen zijn☹️💡
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @newholland-:
alleen jammer dat de top lampjes in de zonneklep verdwenen zijn

Grote kans op een overactieve APK keurmeester. Heb 't zelf meegemaakt met m'n eigen FM9. De 3 middelste eruit en de buitenste wit ipv oranje. Dan ging dat al 10 jaar goed tot er zo'n e...l gaat keuren....
varken
Quote Reactie van @WaterDeutzer:
Grote kans op een overactieve APK keurmeester.

Dat denk ik niet
+1
newholland-
@WaterDeutzer Daar moet hij lekker met zijn knuisjes afblijven.Dit waren bijna de enigste trucks met standaard top lampjes.
+1
bart-spies
@WaterDeutzer de buitenste waren bij mij ook standaard, de middelste drie waren inderdaad overbodig, maar daarvoor was een schakelaar in het dashboard voldoende voor de apk
WaterDeutzer
Quote Reactie van @bart-spies:
een schakelaar in het dashboard voldoende voor de apk

Daar hebben jullie (@newholland-) gelijk in maar je kunt dan 2 dingen doen, de man accepteren of met je truck naar een ander APK adres gaan. Ik deed maar 't eerste.
+3
caseboy
Prachtig zo'n Terberg. Vind zoiets veel mooier dan zo'n showtruck van Weeda bijvoorbeeld.
Lucas Ensing
@caseboy Bij Weeda hebben ze dan wel weer Iveco als showtruck, stiekem ook wel leuk.
+1
caseboy
@Lucas Ensing ja is inderdaad weer eens iets anders. Ze hebben er zelfs al 2. Wat ik vooral mooi vind en Terbergs en andere trucks indie categorie is de techniek die er achter schuilt. Zo'n 4x2 trekker is in vergelijking dan maar standard en saai kwa techniek.
Lucas Ensing
@caseboy Heb ik ook, Ginaf en de Volvo's die bij Terberg nog altijd worden aangepast, vind ik ook interessant. Net als de MAN's die bij Wierda worden aangepast. En Scania's die of in Groningen worden aangepast of bij Laxa Zweden vandaan komen. laxasv.se/ Voor de liefhebbers.
+1
caseboy
@Lucas Ensing bij Wierda maken ze ook hele mooie creaties ja. Toni Maurer in duitsland bouwt ook MAN's om en hebben ook al hele speciale dingen gemaakt. Die Tatra's met buizenchassis vind ik ook prachtig. Bedrijven zoals Estepe en Veldhuizen hebben ook mooie modificaties. Sisu maakt ook nog speciale trucks
newholland-
@caseboy Zeker waar en het geluid van de Terberg techniek hoor je al van ver aankomen💪💪

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
18
WEERGAVES
8
BATTLES
MEER FOTO'S
GESPOT OP DEZE FOTO