Volvo EW 140C, foto van hermanjohndeere

Volvo EW 140C

+6
hermanjohndeere
Laaatste foto van de 140C. Voor de eerste en laatste keer op een dieplader gezet. Hopelijk heeft er iemand anders nog jaren plezier van. Ik heb er in jeder geval veel mooie dingen mee gedaan.
Procee
Hij staat nu mooi bij ons op het terrein in Emmeloord😉
hermanjohndeere
@Procee aah jij bent werkzaam bij smt dus.
Procee
@hermanjohndeere jaa klopt, andere collega monteur heeft je nieuwe kraan klaar gemaakt
hermanjohndeere
@Procee aah juistumm

Reacties

varken
Banden trekken als je voor en achteruit rijdt 😉
hermanjohndeere
@varken klopt das de reserve band. Rijd er prima om 😂
+1
WaterDeutzer
Je hebt je naam laten zitten, misschien kom je 'm ooit op vakantie nog eens tegen.
+1
hermanjohndeere
@WaterDeutzer ja wie weet zou leuk zijn.
B - W
Jammer dat je (bijna) nooit weet waar het materiaal waar je mee gewerkt hebt, is gebleven hè?
Ik zou wel graag weten waar de 515, en de twee 920’s waar ik mee gereden heb, zijn gebleven, maar heb er nooit meer iets van gehoord, kunnen we er hier geen topic van maken?
Heb namelijk weleens een oude schuitemaker zodebemester van ons hier op de site gezien, het enige wat ik er nog van weet is, dat er een MF voor stond 😬🤘
+1
hermanjohndeere
@B - W ja eigenlijk wel. Heeel soms zie je ze nog wel is terug in de handel of iets dergelijks. Ik weet wel waar men eerste vaste kraan heen is gegaan en die draait ook altijd nog.
+1
caseboy
@B - W Volvo trucks maakt al best lang gebruik van een digitale onderhouds historie. Ik werk zelf bij een Volvo dealer en soms als ik dan een oud kenteken intypt dan komt zo'n vrachtwagen nog wel eens boven in dat programma en zie je wel eens dat ie bijvoorbeeld recent nog bij een dealer in oost europa is geweest.
hermanjohndeere
@caseboy helaas is dat systeem niet werkend onder trekkers of machines 😂
caseboy
@hermanjohndeere ja das wel jammer. Het is wel zo dat dat systeem natuurlijk alleen maar werkt als ze bij dealers komen en met het geval van oude kentekens is het altijd maar de vraag of die hem pakt, als het kenteken is veranderd of uit het systeem is gehaald dan pakt ie hem niet meer als je op kenteken zoekt.
vriesjan215
@B - W word nu al wel gemakkelijker nu er kentekens op zitten, dan kun je in ieder geval zien of de machine recent nog van eigenaar is veranderd oid
Maar veel meer inderdaad ook niet

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
PUNTEN
15
WEERGAVES
6
BATTLES