Case Onbekend, foto van John k

Case Onbekend

+4
John k
Nog een oudje aan het werk.
+1
RVM
@John k heeft ie m nu in Case-Poclain kleuren gespoten?
+3
John k
@RVM ja, lijkt het wel op. Is niet eens zover bij ons vandaan maar.had hem nog niet eerder gezien.
Dat is ook al een oude zaaimachine wat er achter zit.

Reacties

+2
HeitecNL
Lijkt mij een Case Traction King 2470 of 2670.
+1
dirkao
Dat zijn toch die dingen met 4 wiel besturing? Je komt ze in brazilie ook nog wel eens tegen, maar zijn dan zo oud en afgebeuld dat ik er met een grote boog omheen loop.
Die er hier zijn liggen scania motors in.
+1
RVM
@dirkao toevallig laatst pas ontdekt dat ze ooit Scania motors gebruikt hebben. Vond ik wel wonderbaarlijk voor een Amerikaans bedrijf
+2
HeitecNL
@dirkao Case heeft voor de brazilliaanse markt de Case 4496 uitgebracht. Dat was eigenlijk een uitgeklede Case 4490 met een ongeblazen Scania 11 liter motor erin. En ja inderdaad 4wiel besturing, al was dat een storingsgevoelig systeem met elektrische sensoren in de fusees.
+3
dirkao
@HeitecNL ik weleens braziliaanse filmpjes op youtube gezien waar ze lieten zien dat de achterwielbesturing geblokkeerd was. Kan best, maar dan krijg je wel een draaicirkel waar een county nog jaloers op is.
+3
caseboy
@dirkao "waar een county jaloers op is" 🤣🤣🤣

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
31
WEERGAVES
0
BATTLES
MEER FOTO'S