Onbekend Van alles, foto van Loonwerker_Erwin

Onbekend Van alles

+2
Loonwerker_Erwin
Vanaf dit jaar gebeurt het balentransport een stuk veiliger 🙈

Reacties

Pieter Buren
Spanbanden zijn ook veilig🤷🏼‍♂️
+1
Loonwerker_Erwin
@Pieter Buren nou buiten dat het elke vracht best een beetje werk is willen balen van 1000 kg+ met pittig voer ook niet altijd lekker blijven staan.
Pieter Buren
@Loonwerker_Erwin ronde balen dan zeker? Heb met vierkante nog nooit zulke problemen gehad en spanbanjes zitten er zomaar om. Wel jammer dat je bij deze wagen maar aan 1 kant kunt laden en lossen.
RaHeados
@Pieter Buren heb ze ook wel eens laten staan op de kar een klein weekje, wou je de kar verzetten zie je dat ze helemaal naar de zeikant hangen... was ook even niet goed gegaan 😅
+2
Loonwerker_Erwin
@Pieter Buren ja klopt ronde balen. Het is alleen voor eigen gebruik en we hebben ruimte genoeg met laden en lossen dus aan 1 kant laden/lossen is prima.
+2
casejxu
@Loonwerker_Erwin weet ook wat een agroliner met hekken voor kuubskisten kost dus daar kan je wel een tijdje voor van 1 kant af laden😅
Pieter Buren
@casejxu staat nu ook zo'n agroliner met buizen op marktplaats. Vragen ze een kleine 40000 voor.
casejxu
@Pieter Buren daar red je het nu lang niet voor😅
+2
Loonwerker_Erwin
@Pieter Buren dit is 1200 euro aan ijzer en beetje uren. Cilinders hadden we nog liggen van oude voerwagen.
+2
johndeere6230
@Pieter Buren

Vierkante balen met pittig spul willen ook wel hangen in de spanbanden 😅
+4
casejxu
@johndeere6230 vraag maar aan me broertje... Reed stuk of 6 lantaarnpalen vlak ivm overhangende balen🤣
+3
Pieter Buren
@johndeere6230 die laden wij maar 2 hoog met de bovenste laag in het midden. Dan kun je natuurlijk wel minder meenemen, maar onze wagen is al niet echt heel breed en moet ook nog ruimte tussen blijven ivm de klem.
mrpieter
Simpele contructie op deze manier.
Heb al een tijdje een tekening klaar liggen voor een wagen met hydraulische hekken aan beide kanten. Alleen nu nog eens tijd zien te vinden om het te maken....

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
PUNTEN
37
WEERGAVES
0
BATTLES
LOCATIE