DAF kiest 'International Dealers of the Year 2019'

Op DAF’s International Dealer Meeting in Malaga, Spanje is De Burgh/LenGo uit Nederland uitgeroepen tot 'DAF International Dealer of the Year 2019'. De dealer heeft zich toonaangevend bewezen op het gebied van verkoop van trucks, onderdelen en Financial Services, alsook op het vlak van uitstekende klanttevredenheid. De Britse dealer F&G Commercials is benoemd tot ‘PACCAR Parts Europe International Dealer of the Year. De Poolse TB Truck & Trailer Serwis sp. z.o.o. is bekroond met de ‘PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year’.

‘DAF International Dealer of the Year’
“Om te worden verkozen tot 'DAF International Dealer of the Year', moet een dealer de lat zelf heel hoog leggen. Zo moet zijn streven ongeëvenaard zijn om diensten van topkwaliteit te leveren én heeft hij voortdurend aandacht voor alle aspecten van de bedrijfsvoering. Van de verkoop en het onderhoud van zware en middelzware trucks en ondersteunende dienstverlening tot aan het succesvol aanbieden van de services van PACCAR Parts en PACCAR Financial”, aldus president-directeur Harry Wolters van DAF Trucks, bij de bekendmaking dat De Burgh/LenGo uit Eindhoven de prestigieuze 'DAF International Dealer of the Year 2018' award heeft gewonnen.

Harry Wolters vervolgt: “De winnaar moet een niet te stillen honger hebben naar de uitbreiding van zijn activiteiten en de verbetering van de klantervaring. Dat kan onder meer door te investeren in nieuwe locaties, extra servicestations en getrainde technici. Maar ook door de beschikbaarheid en de capaciteit van de werkplaats uit te breiden en ervoor te zorgen dat zijn service ‘in één keer goed’ is. De Burgh – onderdeel van de LenGo Automotive Group – heeft in 2018 een werkelijk uitstekende prestatie geleverd, net als de vele jaren daarvoor en blijft een belangrijke en waardevolle DAF dealer. Hun kundige, goed getrainde medewerkers zijn uitermate gepassioneerd en hebben een sterke vastberadenheid. Dat is goed terug te zien in De Burgh’s uitstekende resultaten op het gebied van klanttevredenheid. Mijn felicitaties aan het hele team!”

De 'DAF International Dealer of the Year Award 2019' werd door president-directeur Harry Wolters van DAF Trucks uitgereikt aan Marco Lennards, managing director van de LenGo Automotive Group.

‘PACCAR Parts International Dealer of the Year 2019’
De Britse dealer F&G Commercials met locaties in Manchester, Huddersfield, Barnsley and Oldham, biedt zijn klanten de best mogelijke service door een uitstekende onderdelenvoorziening en is daarmee een lichtend voorbeeld”, aldus General Manager Dick Leek van PACCAR Parts Europe. “Met behulp van een toonaangevende beschikbaarheid van onderdelen én eCommerce-oplossingen, helpt F&G Commercials de hoogst mogelijke efficiency en voertuiginzetbaarheid te realiseren. Bovendien deinst F&G Commercials nooit terug voor nieuwe ideeën en omarmt het de initiatieven van PACCAR Parts om de klanttevredenheid verder te verbeteren. Investeringen in een nieuw onderkomen, uitbreiding van de online bestelsystemen en de aanstelling van een group parts sales manager alsook een group sales TRP manager maken eveneens deel uit van de zeer professionele, klantgerichte benadering.”

Frank Woodhead en Glenn Stevenson, Managing Directors van F&G Commercials, kregen de prijs uit handen van Dick Leek, General Manager van PACCAR Parts Europe.

'PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year 2019'
DAF dealer TB Truck & Trailer Serwis sp. z o.o. in Warschau, onderdeel van de Van Tilburg-Bastianen Group, is niet voor niets uitgeroepen tot ‘PACCAR Financial International Dealer of the Year’, stelt Managing Director PACCAR Financial Europe Gerrit-Jan Bas. “Deze dealer heeft helder voor ogen wat een klant nodig heeft om succesvol te zijn. Bij TB Truck & Trailer Serwis staat de klant altijd op nummer één. Zo richten ze zich op complete transportoplossingen. Dat resulteert in het leveren van de beste truck voor de job, in combinatie met een aantrekkelijk financieel totaalplaatje en toegewijde reparatie- en onderhoudscontracten.”

Gerrit-Jan Bas, Managing Director van PACCAR Financial Europe, overhandigde de 'PACCAR Financial Europe International Dealer of the Year Award 2019' aan Thomas Martin en Twan Verhoeven, Managing Directors van TB Truck & Trailer Serwis.

Naast de 'International Awards 2019' ontvingen de volgende dealers een 'Gold Award' vanwege hun uitstekende algehele prestaties als dealerbedrijf: Ciron Alençon uit Frankrijk, Delcom uit Pulgia, Italië, Mabesoa uit de provincie Coruña in Spanje, Hiltl Fahrzeugbau uit de deelstaat Thuringen in Duitsland, Centrako uit Litouwen en ESA Trucks Polska uit de regio Groot-Polen in Polen.

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0