Mark Haveman

Goedenavond allemaal,
Ben Mark Haveman, 20 jaar, woon in Loppersum.. Ja inderdaad dat dorpje wat steeds blijft beven dankzij de NAM.. Maar goed, dat terzijde.
Ik fotografeer nu een aantal jaar, en richt mij vooral op truckfotografie. Laatste tijd ben ik er veel te weinig mee bezig, maar wil er toch weer meer tijd in gaan steken.
Ik gebruik een Canon EOS 400D, oud maar vertrouwd!
Uh ja dat was zo het verhaaltje wel, ik hoop hier eerst een gedeelte van mijn oude foto's te uploaden en zo nu en dan eens wat verse foto's te uploaden.
In onderstaande link staat het adres van mijn picturepush welke ik gebruik voor uploads naar andere sites.

Reacties

Alex Miedema
Welkom Mark, leuk dat je hier bent!
Tinus
Hey Mark,

Welkom! Na je eerste uren op de site, heb je al vragen of tips?

Tinus
Mark Haveman
Ja, geen "eigenaar" van een bedrijf worden. Of misschien wel, maar dan het topic zo maken dat anderen er ook foto's in kunnen zetten. Tenminste, dan wordt het een stuk overzichtelijker!
Alex Miedema
Dat kan toch ook, door te spotten? 😄
Mark Haveman
Dan heb ik niks gezegd.. Haha
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2